Az AlphaVet 1989-ben alapított magyar tulajdonú vállalkozás. Állatgyógyszerek és eledelek gyártásában, kereskedelmében valamint az agráriumot ellátó eszközök és input anyagok forgalmazásában az AlphaVet a hazai agrobusiness egyik meghatározó szereplője. 


A több mint 25 éves társaság minden dolgozója teljes meggyőződéssel vallja, hogy az állatok jóllétét, csak erős szakmai háttérrel rendelkező vállalat tudja biztosítani. Filozófiánk szerint csak úgy lehetünk sikeresek és eredményesek, ha munkánk során komplex megoldásokkal – szaktanácsadási szolgáltatásokkal, megfizethető és kiváló minőségű termékekkel - támogatni tudjuk a hazai agráriumot. 

Az általunk gyártott növényi tápanyag kiegészítő termékek csak természetes összetevőket tartalmaznak és ökológai minősítéssel rendelkeznek. Használatukkal az elvárt termelési eredmények sok esetben növelhetők. A termelés hatékonyságát és a környezetbarát jellegét elősegítik, a szokásos vegyszerek használata pedig csökkenthető. Az AlphaVet a növényi tápoldatos készítményeit és takarmány-kiegészítőit a Balatonfűzfőn található GMP+ tanúsítvánnyal rendelkező üzemében gyártja. 

A vízben oldódó vitamin készítményeink know-how –ját a Phylaxia alakította ki több évtizedes termékfejlesztési és értékesítési tapasztalatok alapján. Napjainkban az AlphaVet folytatja ezeknek a hagyományosan magas színvonalú termékeknek a gyártását. A huminsav tartalmú termékcsaládunk fejlesztésében és gyártásában évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. A termékek a fajlagos takarmány felhasználás csökkentésétől, az általános immunállapot javításán keresztül, a specifikus toxikus anyagkötő képességig sok élettani folyamatot befolyásol kedvezően. 

A magyar fogyasztók biztonságos élelmiszer ellátásához az állattenyésztésnek hatékony állatgyógyszerekre van szüksége. Ennek a biztosításához nélkülözhetetlen a magas színvonalú állatgyógyszer gyártás. Új gyógyszergyárunk 2 hónap alatt képes legyártani Magyarország teljes - gazdasági haszonállatoknak való - gyógypremix szükségletét. Az EU-GMP tanúsítvánnyal rendelkező üzem, - mely a helyes gyógyszergyártási gyakorlat legszigorúbb kémiai, mikrobiológiai kontrollját jelenti – európai HighTech gyógyszergyár.

Napjainkra 3 központi telephelyen közel 12.000 m2-en raktározunk állateledeleket, és 3.000 m2-en állatgyógyászati készítményeket. Cégünk mára 29 kereskedelmi egységet és 72 ezer regisztrált vásárlóval rendelkező értékesítési hálózatot tudhat magáénak. Vevőink szinte az összes Magyarországon engedéllyel rendelkező és forgalomban lévő állatgyógyászati és takarmány- kiegészítő készítményt be tudják nálunk szerezni. A világcégek mellett a kis hazai és külföldi gyártók termékeit egyaránt. A több mint 5.000 cikket tartalmazó állatgyógyszer és takarmány-kiegészítő és növényi tápoldalt portfóliónk gerincét a saját gyártású és a kizárólagosan képviselt közel 500 termék adja. ANITECH üzletágunk az állattenyésztéshez szükséges eszközöket, felszereléseket biztosítja Magyarország állattartói részére. A kistermelőktől a nagyüzemi állattartó telepekig mindenki megtalálja állattenyésztési áruházainkban a számára szükséges termékeket közel 15.000 cikkből álló kínálatunkban. Szakembereink munkája révén a komplett állattartó telepi technológiák értékesítése és a beruházások kivitelezése területén is egyre több referenciával rendelkezünk. Az ágazat elkötelezett támogatója a precíziós állattartásnak. VETTECH üzletágunk az állatorvosok számára kínál modern és kiváló ár/érték arányú termékeket. Az állatorvosok az egyszerű kézi eszközöktől a legbonyolultabb
diagnosztikai berendezésekig mindent megtalálnak kínálatunkban. 

Generikus állatgyógyszereinkkel, takarmány - és növényi tápanyag-kiegészítő termékeinkkel, komplex levéltrágyánkkal az európai piacok mellett, a volt FÁK államokban, közel- keleti és az észak-afrikai országokban is jelen vagyunk.

Az Alpha-Vet 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás, mely hazai munkaerőt foglalkoztat és Magyarországon adózik.  Mindennapi munkánkat szilárd elveinkre építjük, melyet küldetésünkben büszkén vállalunk: "Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"

ÍGY KEZDŐDÖTT..

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989- ben alapított 100%-ig magyar tulajdonú vállalkozás. A klasszikus állatkórházi gyógyító tevékenysége mellett állatgyógyszert gyárt, forgalmaz és állateledel nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Bár a vállalat tevékenysége szerteágazó, céljai közösek:

„A magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása.”

A cégcsoportról bővebben ide kattintva olvashat..


Adatvédelmi tájékoztató
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság. Készítette: Gallai István

Please publish modules in offcanvas position.

Önnek ez az első látogatása az AlphaVet weboldalán

 

(Ez az ablak magától befog záródni, és nem fogja már többet látni)

A rendszernek be kell töltenie minden média tartalmat és funkciót,
amivel az Ön felhasználói élményét szándékozzuk segíteni

Köszönjük a türelmét

 

Köszönjük hogy érdeklődött vállalatunk felöl

Bízunk benne hogy hamarosan újra meglátogat minket

További szép napot kívánunk Önnek

Az ablak hamarosan magától bezárul!