Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A mezőgazdaság és azon belül az állattenyésztés Magyarország történelme során mindig a gazdaság kiemelt jelentőségű területe volt. Magas színvonalú állattenyésztés nem létezhet megfelelő állategészségügyi háttér nélkül. Az Alpha Holding napjainkban joggal tekinthető a dr. Köves János által 1912-ben alapított Phylaxia Oltóanyagtermelő Rt. szellemi örökösének. Az Alpha Holding magyar tulajdonú vállalkozás. Magyarország piacvezető állatgyógyszer és állateledel gyártó és forgalmazó cégcsoportja. Részletes történetünk egészen 1972-ig az Állatorvos-tudományi Egyetem Székesfehérvári Gyakorló Állatkórházának megalapításáig nyúlik vissza.

Folyamatos fejlesztésekkel, szolgáltatásunk színvonalának növelésével és termékpalettánk bővítésével állunk vevőink rendelkezésére. Minden területen szakképzett kollégák látják el feladataikat. Az Alpha Holding által foglalkoztatottak létszáma napjainkra megközelíti a 400 főt, akik közül több mint 120 diplomás kolléga (állatorvos, agrármérnök, közgazdász, vegyészmérnök). A vállalat innovációs tevékenysége a cég saját termékeinek, termékcsaládjainak korszerűsítését és szolgáltatásainak vevő centrikus fejlesztését jelenti. Ezen tevékenységek keretében: állatgyógyszerek, vitaminok, takarmány-kiegészítők fejlesztése és törzskönyvezése zajlik. Vállalati kommunikációnkban és marketingünkben, szakmaiságunkat előtérbe helyező tevékenységet folytatunk. Fejlesztéseink során jelentős pályázati támogatásokkal közel 3 Mrd értékű beruházást valósítunk meg.

Vevőink az összes Magyarországon engedéllyel rendelkező és forgalomban lévő állatgyógyászati és takarmány- kiegészítő készítményt be tudják nálunk szerezni.

A világcégek mellett a kis hazai és külföldi gyártók termékeit egyaránt. A több mint 5.000 cikket tartalmazó állatgyógyszer és takarmány-kiegészítő portfóliónk gerincét a saját gyártású és a kizárólagosan képviselt közel 500 termék adja.

ÍGY KEZDŐDÖTT..

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989- ben alapított 100%-ig magyar tulajdonú vállalkozás. A klasszikus állatkórházi gyógyító tevékenysége mellett állatgyógyszert gyárt, forgalmaz és állateledel nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Bár a vállalat tevékenysége szerteágazó, céljai közösek:

„A magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása.”

A cégcsoportról bővebben ide kattintva olvashat..


Adatvédelmi tájékoztató
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság. Készítette: Gallai István

Please publish modules in offcanvas position.

Önnek ez az első látogatása az AlphaVet weboldalán

 

(Ez az ablak magától befog záródni, és nem fogja már többet látni)

A rendszernek be kell töltenie minden média tartalmat és funkciót,
amivel az Ön felhasználói élményét szándékozzuk segíteni

Köszönjük a türelmét

 

Köszönjük hogy érdeklődött vállalatunk felöl

Bízunk benne hogy hamarosan újra meglátogat minket

További szép napot kívánunk Önnek

Az ablak hamarosan magától bezárul!