Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

ANITECH üzletágunk az állattenyésztéshez szükséges eszközöket, felszereléseket biztosítja Magyarország állattartói részére. A kistermelőktől a nagyüzemi állattartó telepekig mindenki megtalálja állattenyésztési áruházainkban a számára szükséges termékeket közel 15.000 cikkből álló kínálatunkban. Szakembereink munkája révén a komplett állattartó telepi technológiák értékesítése és a beruházások kivitelezése területén is egyre több referenciával rendelkezünk.

 

ÁLLATTARTÓ TELEPEK TECHNIKAI TERVEZÉSE, KIVITELEZÉSE

Az állattartó telepek létesítésénél az elsődleges szempont a tartott állatok fajának, fajtájának és létszámának meghatározása. E tényezőktől függően a telepek mérete és elhelyezése között nagy eltérések lehetnek. Az állatok kora, az állattartás célja meghatározhatja az állatok helyigényét, de helyet kell biztosítanunk az állatok kiszolgálásához szükséges technológiai elemeknek is.


A tartástechnológia tervezése során meg kell határoznunk az állat elhelyezésének módját. Döntenünk kell az istálló típusáról, méretéről, a benne alkalmazott tartási módról. Állatfajonként eltérő lehet az a csoportlétszám, amelyik hatékony, de az állatok között nem idéz elő konfliktushelyzetet. Számtalan lehetőség áll rendelkezésre a padozat milyenségét, az alom anyagát és technológiáját, valamint a közlekedési rendet illetően.


A tervezés fontos eleme az állatok gondozásának, etetésének és itatásának technológiai meghatározása, ennek módjának kialakítása.
Cégünk vállalja technológiai tervek, meglévő épületek felújítási terveit, komplett zöldmezős telepek engedélyes, illetve kiviteli tervek elkészítését!


SZERVÍZ KARBANTARTÁS


Vállalatunk számára fontos, hogy a Vevők, illetve Megrendelők igényeit minél szélesebb spektrumon legyünk képesek kielégíteni, azaz egy adott projekten túl az ANITECHszolgáltatásokat is nyújtson a Megrendelőnek. Cégünknél, ez azt jelenti, hogy a gépek, eszközök, berendezések és technológiák leszállítását és üzembe helyezését követően, a garanciális szerviz tevékenység mellett, a vállalat igény esetén szaktanácsadással valamint, garancián túli szervizelési feladatok ellátásával is segíti partnereit.

Főbb területek:

- sertéstechnológia
- baromfi technológia
- kérődző tartás
- fejés és hűtéstechnológia
Főbb eszközök:

- tej analizátorok
- ösztökék
- villanypásztorok
- nyíró gépek
- állatorvosi eszközök
 

A hagyományos garanciális munkákon kívül a Megrendelői igényeknek megfelelően garanciális időn túli hibaelhárítási munkát is végez az ANITECH. A gyakorlatban mindez azt jelenti, hogy az általunk szállított eszközök, gépek, berendezések és technológiák esetleges meghibásodásakor az Ügyfél eljuttatja telephelyünkre a meghibásodott terméket, vagy ha ez nem lehetséges egy megfelelő szakképzettségű, az adott eszközt, és a helyszínt jól ismerő, Szakemberünk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezik, és ott, a felmerült hiba okát felderíti, adott esetben az elhárítását megkezdi.

A Vásárlói igények kielégítésén túlmenően ez a munka azért is fontos számunkra, mert az így szerzett Üzemeltetői tapasztalatokon keresztül szerzett tudást a továbbiakban közvetlenül tudjuk hasznosítani.

 

SZAKTANÁCSADÁS, PÁLYÁZATÍRÁS


Vállaltunk kiemelten fontosnak tartja ügyfelei részletes tájékoztatását, felkészítését és támogatását a pályázatok és egyéb finanszírozási források sikeres felhasználásában. Kiterjedt szaktanácsadói hálózatunk kereskedelmi tevékenysége mellett, valamint külsős partner irodákkal való sikeres együttműködés eredményeként, komplex szolgáltatással tudunk segítséget nyújtani a projekt generálásától egészen a megvalósításig.

Cégünk az alábbi területeken segíti partnereit:

• Állatorvosi szaktanácsadás
• Állattartó telepek létrehozása, felújítása, bővítése 
• Állatjóléti szaktanácsadás
• Higiéniai és tisztítási szaktanácsadás
• Takarmányozás szaktanácsadás
• Növénytáplálási szaktanácsadás
• Szaporodásbiológiai szaktanácsadás
• Vitaminozási programok elkészítése
 

2013.- óta több mint 200 partnerünk nyert el és sikerrel valósított meg beruházást. Referenciáink között számos megvalósult projectünket is megtekinthetik.


Legyen partnerünk, és találjuk ki együtt, Ön hogyan kamatoztathatja üzleti céljai eléréséhez szaktudásunkat, és a pályázatokban rejlő lehetőségeket.

LÉGYÍRTÁS


A legyek irtása napjainkban elengedhetetlen és szükséges! Szerepe közegészségügyi szempontból azért jelentős, mert a többi élelmiszerlátogatóhoz képest a legnagyobb számban és a legtöbb helyen előforduló rovar. A legyek nem csak nekünk embereknek okoznak sok kellemetlenséget, de az állattartó telepek állandó látogatója. A házi légy és a szuronyos istálló légy zavarja mind a gondozókat, mind a haszonállatot egyaránt. Sokan nem is tudják, hogy jogszabály kötelezi az állattartó telepeket a légy irtására. A jogszabályon túl a tejelő szarvasmarha tejhozama is függ a legyek zavaró hatásától. Sok légy jelenléte miatt a szarvasmarha nem tud nyugodtan enni, pihenni, emészteni és felesleges energiát elhasznál arra, hogy magáról a legyeket elzavarja. Sertés telepeken is komoly termelés kiesést okozhat.
Ezért vállaljuk szarvasmarha, és sertés telepek szakszerű és tervezett légyirtását.


Árgaranciával: csak akkor kell a partnernek fizetnie, ha elégedett a szolgáltatással

 

NYÍRÓGÉPFEJ ÉLEZÉS

Telephelyünkön vállaljuk nyírógépfej szakszerű élezését valamint nyírógépek karbantartását. A nyírógépfejeket használatuktól függően időnként meg kell élezni, valamit az eszközök karbantartását is el kell végezni, ebben nyújtunk Partnereinknek szakszerű segítséget. Kérje szolgáltatási ajánlatunkat Vevőszolgálati szakembereinktől.

 

ÁLLATTARTÓ TELEPEK ÉS LÉTESÍTMÉNYEK FERTŐTLENÍTÉSE
TISZTÍTÁS - FERTŐTLENÍTÉS

A hatékony fertőtlenítés alapja a szennyeződések alapos eltávolítása, vagyis a gondos takarítás, tisztítás. A fertőtlenítés a tartási technológia szerves része, s mint olyan egy folyamatos tevékenység melyet pontos szabályok szerint betartva minden részletre kiterjedően kell elvégezni. Üzletágunk tisztító- és fertőtlenítő szerek forgalmazásával valamint komplex járványvédelmi és farmhigiéniai programok megvalósításával és annak felügyeletével egyaránt foglalkozik. Főbb beszállítóink: ANTI-GERM és az ECOLAB cégek.


Tisztítási és fertőtlenítési technológia szolgáltatási területei:

- szarvasmarha
- kecske
- juh
- brojler
- tojótyúk
- kacsa
- liba
- pulyka
- sertés
 

 

Az általunk forgalmazott és preferált higiéniai termékek összetételükben megegyeznek a mai kor elvárásainak, a környezetet nem károsítják, 90%-ban biológiailag lebomlanak.


Egyéb szolgáltatási területek:

- ivóvíz higiénia 
- személyi higiénia
- járművek, állatrakodó helyek fertőtlenítése
- itatóvíz, kutak és a vízvezeték fertőtlenítése
 


 

Az Ön által igényelt higiéniai szolgáltatás kialakításához kérje szakembereink segítségét!

ÍGY KEZDŐDÖTT..

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989- ben alapított 100%-ig magyar tulajdonú vállalkozás. A klasszikus állatkórházi gyógyító tevékenysége mellett állatgyógyszert gyárt, forgalmaz és állateledel nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Bár a vállalat tevékenysége szerteágazó, céljai közösek:

„A magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása.”

A cégcsoportról bővebben ide kattintva olvashat..


Adatvédelmi tájékoztató
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság. Készítette: Gallai István

Please publish modules in offcanvas position.

Önnek ez az első látogatása az AlphaVet weboldalán

 

(Ez az ablak magától befog záródni, és nem fogja már többet látni)

A rendszernek be kell töltenie minden média tartalmat és funkciót,
amivel az Ön felhasználói élményét szándékozzuk segíteni

Köszönjük a türelmét

 

Köszönjük hogy érdeklődött vállalatunk felöl

Bízunk benne hogy hamarosan újra meglátogat minket

További szép napot kívánunk Önnek

Az ablak hamarosan magától bezárul!