Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

ANITECH üzletágunk az állattenyésztéshez szükséges eszközöket, felszereléseket biztosítja Magyarország állattartói részére. A kistermelőktől a nagyüzemi állattartó telepekig mindenki megtalálja állattenyésztési áruházainkban a számára szükséges termékeket közel 15.000 cikkből álló kínálatunkban.

Szakembereink munkája révén a komplett állattartó telepi technológiák értékesítése és a beruházások kivitelezése területén is egyre több referenciával rendelkezünk.

Haszonállatos divíziónk szolgáltatási színvonalát kívántuk emelni, ezért a piaci igényekhez alakítva elindítottuk állattenyésztési eszközágazatunkat.

CÉLUNK:

a hazai állattenyésztési ágazat eszközökkel, felszerelésekkel való ellátása.

Budapesti állategészségügyi és pet centrumunkban 2011-ben megnyitottuk bemutató eszköz-áruházunkat is ahol a gazdák és állattartók bármilyen haszonállathoz megtalálják a szükséges tenyésztési kellékeket. Vadonatúj áruházunkban egyebek közt etetők, itatók, villanypásztorok, keltetőgépek, az állatjelölés különböző eszközei, istálló felszerelés, kártevőirtás, védőruházat, a mesterséges termékenyítés és állategészségügy eszközei, kötéláru és még sok egyéb fontos kiegészítő is beszerezhető.

Az áruház az Alpha-Anitech nevet kapta, amely tükrözi a méltán sikeres Alpha-Vet cégcsoporthoz tartozást és az állatokhoz kapcsolódó technikai eszközök, felszerelések egyre bővülő tárházát.

Tekintse meg termékkínálatunkat

ÍGY KEZDŐDÖTT..

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989- ben alapított 100%-ig magyar tulajdonú vállalkozás. A klasszikus állatkórházi gyógyító tevékenysége mellett állatgyógyszert gyárt, forgalmaz és állateledel nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Bár a vállalat tevékenysége szerteágazó, céljai közösek:

„A magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása.”

A cégcsoportról bővebben ide kattintva olvashat..


Adatvédelmi tájékoztató
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság. Készítette: Gallai István

Please publish modules in offcanvas position.

Önnek ez az első látogatása az AlphaVet weboldalán

 

(Ez az ablak magától befog záródni, és nem fogja már többet látni)

A rendszernek be kell töltenie minden média tartalmat és funkciót,
amivel az Ön felhasználói élményét szándékozzuk segíteni

Köszönjük a türelmét

 

Köszönjük hogy érdeklődött vállalatunk felöl

Bízunk benne hogy hamarosan újra meglátogat minket

További szép napot kívánunk Önnek

Az ablak hamarosan magától bezárul!