Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Olyan kiváló minőségű szuperprémium állateledeleket tudunk versenyképes áron vevőinknek biztosítani, melyek mind fizikai jellemzőkben, mind pedig beltartalomban megfelelnek a legkiválóbb termékekkel szemben támasztott kritériumoknak is.

A fő elemek kiegyensúlyozott aránya nemcsak az állat jó egészségéről és fizikai állapotának  fenntartásáról gondoskodik, de a nagyszerű ízhez is elengedhetetlen. Termékeink fejlesztésénél kulcsfontosságú az ízletesség kérdése. A saját termékeink génkezelt alapanyagok kizárásával készültek, a felhasznált húsok mindig egészséges állományból származnak és akár emberi fogyasztásra is alkalmasak. Tápjaink mesterséges tartósítószerek és színezékek felhasználása nélkül készült eledelek. Saját márkás állateledeleink fejlesztése során soha nem hajtottunk végre állatokon kísérleteket. Az Alpha Holding Pet food üzletága társállatok eledeleinek és felszereléseinek értékesítésével foglalkozik.

A lehető legszélesebb termékválasztékot kínáljuk a viszonteladók és a végfelhasználók részére egyaránt.

Nagykereskedelmi tevékenységünknek Közép- Európában egyedülálló hátteret biztosít az 1 milliárdot meghaladó beruházással létrehozott 6000 m2 –es állateledel és felszerelés raktárunk. A 2011-ben átadott létesítményben a jelenkor elvárásainak megfelelő színvonalú viszonteladói kiszolgálást tudtunk megvalósítani.


A kiskereskedelmi és az állattartói közvetlen kapcsolattartást egyaránt szolgálja 12 fő üzletkötő egész Magyarország területére kiterjedő munkája.

 

aaTekintse meg Alphazoo weboldalunkat

ÍGY KEZDŐDÖTT..

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989- ben alapított 100%-ig magyar tulajdonú vállalkozás. A klasszikus állatkórházi gyógyító tevékenysége mellett állatgyógyszert gyárt, forgalmaz és állateledel nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Bár a vállalat tevékenysége szerteágazó, céljai közösek:

„A magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása.”

A cégcsoportról bővebben ide kattintva olvashat..


Adatvédelmi tájékoztató
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság. Készítette: Gallai István

Please publish modules in offcanvas position.

Önnek ez az első látogatása az AlphaVet weboldalán

 

(Ez az ablak magától befog záródni, és nem fogja már többet látni)

A rendszernek be kell töltenie minden média tartalmat és funkciót,
amivel az Ön felhasználói élményét szándékozzuk segíteni

Köszönjük a türelmét

 

Köszönjük hogy érdeklődött vállalatunk felöl

Bízunk benne hogy hamarosan újra meglátogat minket

További szép napot kívánunk Önnek

Az ablak hamarosan magától bezárul!