Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az Alpha Holding állatgyógyászati készítményeinek gyártását Bábolnán végezzük. A gyárat és az ott gyártott termékek licencét az Alpha Holding a Phylaxiától vásárolta meg 2010-ben. 

Az akvizíció csupán az első lépés volt. A Kormány és az Európai Unió támogatásával az Alpha–Vet Állatgyógyászati Kft. korszerűsítette és bővítette állatgyógyszergyárát Bábolnán. 

Az üzem európai mércével mérve is korszerű, a legújabb EU GMP előírásoknak is megfelel. Az állatgyógyszergyár felújítása, bővítése mellett a termékek fejlesztését és korszerűsítését is megkezdtük. Célunk, hogy a magyar állattenyésztők eredményes gazdálkodását a világpiacon is versenyképes állatgyógyászati termékekkel tudjuk segíteni.

Állatgyógyászati készítményeink antibiotikum vagy antiparazitikum tartalmúak, így az állattenyésztésben komoly kiesést okozó baktériumos fertőző betegségek, parazitás fertőzések kezelésére alkalmasak. Mind a gyártásban, mind a termékfejlesztésben a legújabb európai uniós irányelvek szerint végezzük tevékenységünket. Termékeink jelenleg is 13 EU tagállamban rendelkeznek forgalomba hozatali engedéllyel.

A fejleszteni kívánt gyógyszerek olyan betegségek elleni készítmények, amely betegségek jelenleg nagy gyakorisággal fordulnak elő, így komoly piaci igény van a kifejlesztendő termékekre.

 

A már lezajlott termékfejlesztési beruházások összértéke meghaladta a 3 milliárd forintot. Az Európai Uniós pályázati támogatások mellett 1,5 milliárd forint önerőt, az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. saját forrásaiból biztosít.

ÍGY KEZDŐDÖTT..

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989- ben alapított 100%-ig magyar tulajdonú vállalkozás. A klasszikus állatkórházi gyógyító tevékenysége mellett állatgyógyszert gyárt, forgalmaz és állateledel nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Bár a vállalat tevékenysége szerteágazó, céljai közösek:

„A magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása.”

A cégcsoportról bővebben ide kattintva olvashat..


Adatvédelmi tájékoztató
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság. Készítette: Gallai István

Please publish modules in offcanvas position.

Önnek ez az első látogatása az AlphaVet weboldalán

 

(Ez az ablak magától befog záródni, és nem fogja már többet látni)

A rendszernek be kell töltenie minden média tartalmat és funkciót,
amivel az Ön felhasználói élményét szándékozzuk segíteni

Köszönjük a türelmét

 

Köszönjük hogy érdeklődött vállalatunk felöl

Bízunk benne hogy hamarosan újra meglátogat minket

További szép napot kívánunk Önnek

Az ablak hamarosan magától bezárul!