Az Európai Generikus Állatgyógyszergyártók Szövetségének tagja az ALPHA-VET KFT.

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az Európai Generikus Állatgyógyszergyártók Szövetségének tagja az ALPHA-VET KFT. Nagy megtiszteltetés érte az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft-t szeptemberben. Beválasztottak bennünket az Európai Generikus Állatgyógyszer-gyártók Szövetségébe.
E szervezetnek azon európai állatgyógyszer-gyártók a tagjai, akik tisztelt állatorvos kollégáink számára a praxishoz elengedhetetlen állatgyógyszer ellátás letéteményesei.

Tagságunk nem csak vállaltunk több mint 25 esztendős múltjának elismerése, hanem kiemelten annak is, hogy immár két éve az Európában állatgyógyszert EU GMP minősítéssel gyártani képes vállaltok sorába emelkedtünk. Mindazt a szakmai és pénzügyi befektetést, amit a bábolnai üzem megvásárlásával, újjáépítésével, legmagasabb technológiával való felszerelésével tettünk, most nemzetközi szinten is elismerték.

Miért jó mindez kedves partnereinknek, kollégáinknak?

  • Egyrészt azért, mert ebben a szervezetben magyar részről mi tudjuk kollégáink érdekeit megjeleníteni. Így kérünk is mindenkit, hogy forduljon hozzánk bizalommal felvetéseivel.
  • Másrészt azért, mert az Európai Unió legmagasabb fórumain képviselhetjük ezeket az érdekeket, s tesszük ezt vállvetve mindazon gyártókkal, akiknek termékeit kollégáink is nap, mint nap alkalmazzák. Harmadrészt mi is közelebb kerülünk más európai országok gyakorlatához, így tudásunkat gyarapítva növelhetjük szolgáltatásaink színvonalát.

Vállalati célunk az állattenyésztés gazdaságosságának biztosítása és kedvenc állataink jóllétének javítása. Ehhez elengedhetetlen az állatok megfelelő gyógyszerekkel történő biztonságos ellátása. Megfelelő, mert kiváló minőségű, biztonságos, hatékony és megengedhető. Az ilyen gyógyszerekkel való ellátás biztonságát védi ez a szervezet a legmagasabb Európai Uniós szinten, és ez partnereink felé a hosszú távú együttműködés egyik záloga lehet.

Büszkék vagyunk rá, hogy az Alpha-Vet ilyen nagy lehetőséget kapott, melyet kedves kollégáink hasznára akarunk fordítani.

ÍGY KEZDŐDÖTT..

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989- ben alapított 100%-ig magyar tulajdonú vállalkozás. A klasszikus állatkórházi gyógyító tevékenysége mellett állatgyógyszert gyárt, forgalmaz és állateledel nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Bár a vállalat tevékenysége szerteágazó, céljai közösek:

„A magyar állattenyésztés eredményességének javítása és kedvenc állataink jólétének biztosítása.”

A cégcsoportról bővebben ide kattintva olvashat..


Adatvédelmi tájékoztató
"Az agrárium jövőjéért, állataink jóllétéért"
© 2018 AlphaVet Kft. Minden jog fenntartva. By AlphaVet - Marketing igazgatóság. Készítette: Gallai István

Please publish modules in offcanvas position.

Önnek ez az első látogatása az AlphaVet weboldalán

 

(Ez az ablak magától befog záródni, és nem fogja már többet látni)

A rendszernek be kell töltenie minden média tartalmat és funkciót,
amivel az Ön felhasználói élményét szándékozzuk segíteni

Köszönjük a türelmét

 

Köszönjük hogy érdeklődött vállalatunk felöl

Bízunk benne hogy hamarosan újra meglátogat minket

További szép napot kívánunk Önnek

Az ablak hamarosan magától bezárul!